Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Wella Sp Styling

Wella Sp Styling: keltsd életre a hullámokat!

Wella Sp Styling, egy hajformázó, ami nélkül a hullámok és loknik formátlanok maradnának. Add meg a luxus hajformázás élményét a frizurádnak!

A hullámos, enyhén hullámos vagy a göndör tincsekkel rendelkező haj állandó formázást és ápolást igényel. A vékonyszálú, egyenes hajjal ellentétben ugyan van tartása, tömege, viszont a formáját nem tudja megtartani. A hullámok karakteresebbek, a frizura pedig kontúrosabb lesz a rendszeres hajformázásnak köszönhetően.

Ha eleged van abból, hogy a hullámaid elhalványulnak, a frizurád pedig alaktalan és semmilyen, használj Wella Sp Styling-ot! A hajformázó krém állaga könnyen és hiánytalanul bedolgozható a tincsekbe. A termék nemcsak formázza a hajat, tartást ad a tincseknek és védi is azokat. A hővel, az Uv sugarakkal és a nedvességgel szemben is óvja a sérülékeny hajszálakat. Rendezett, szöszmentes, természetes loknik születnek a formázás után.

A Wella Sp Styling még E vitamint is tartalmaz. Csak vidd fel a nedves hajra és hagyd, hogy a természetes hullámok életre keljenek!

Rendezés: