Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Schwarzkopf Igora Vibrance hajszínező

Schwarzkopf Igora Vibrance Hajszinezővel szalon minőségű a színezés!

Schwarzkopf Igora Vibrance Hajszinezővel a professzionális hajszínezés eszközét kapod kézhez! A vendégeidnek egy hajszínezéshez is tökéletes terméket tudsz bemutatni.

A hajszínező minősége is ugyanolyan fontos, mint egy tartós hajfestéké. A legtöbb hajszínező színe is több hónapon át tart, ahogyan a Schwarzkopf Igora Vibrance Hajszinezőjé is, akár 25 hajmosáson át. A tartósság mellett még egyéb követelményeket is felsorolhatunk egy hajszínezővel szemben. A Schwarzkopf Igora Vibrance Hajszinezővel nem kihívás a teljes fedés, akár ősz hajszálakkal szemben is, az összetevők nem roncsolják a hajszálakat, nem szárítják a tincseket.

A Schwarzkopf Igora Vibrance Hajszinező használata gazdag színeket, intenzív árnyalatokat nyújt, a szalonodból pedig boldog és elégedett vendégek fognak távozni. Rendelj szalon minőségben, professzionális terméket hajszínezéshez is, kedvező árakon a webshopunkból! Az online vásárlással kapcsolatos kérdésekre a honlapon megadott elérhetőségek egyikén válaszolunk! Keress minket bizalommal!

Rendezés: