Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Olaplex

Olaplex – professzionális hajápolás mindenkinek

Szabadalommal védett hajkötés-sokszorozó 

A professzionális hajápolás sokáig a hajszalonok kiváltsága volt, ám napjainkban már akár otthon is használhatunk olyan színvonalú termékeket, amelyek akár egy fodrászatban is megállnák a helyüket. Sokáig azonban nem volt átfedés a fodrászok által használt hajápoló szerek és az otthoni hajápolás között, ám ez mostanra megváltozott; erre az Olaplex a legjobb példa.

Ha meglátogatunk egy professzionális hajápoló szalont, akkor szinte biztos, hogy találkozhatunk az Olaplex termékeivel, vagy egy hasonló színvonalú márka hajápoló szereivel. Ezek azonban a legtöbb esetben csak nagyobb kiszerelésben, illetve mennyiségben kaphatóak, többnyire nagykereskedésekben. Az Olaplex termékei azonban webáruházunkból is beszerezhetőek akár magánszemélyek számára is, így az otthonunkban képesek a profi szalonok minőségét nyújtani a hajápolás terén!

Amennyiben felkeltették az érdeklődését az Olaplex termékei, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Rendezés: