Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Schwarzkopf Igora színezőhab 100ml

Schwarzkopf Igora színezőhab a tartós színhatásért

Schwarzkopf Igora színezőhab az egészséges ragyogásért és intenzív hajszínért! A készítmény használata éppen olyan egyszerű, mint a rendelés, próbáld ki!

Tartós hajszínezés, ráadásul kíméletesen? Nem csoda, ha Te is kételkedve fogadod a lehetőséget, pedig a Schwarzkopf erre is tudja a megoldást, ezért mindenképpen érdemes megismerkedned a készítménnyel. A Schwarzkopf Igora színezőhab olyan speciális összetevőkből áll, melyek a színezőanyagok optimális tapadását szolgálják, ez teszi lehetővé a hosszantartó, intenzív színhatást. Az ammóniamentes formulának köszönhetően nem kell roncsolódás miatt aggódni, sőt, a Schwarzkopf Igora színezőhab kifejezetten táplálja a hajat. A készítményt rendkívül egyszerű felvinni a hajra, gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni, így nem meglepő, hogy ez az egyik legkedveltebb hajszínező.

Termékkínálatunkban gazdag színválaszték érhető el, vagyis ha tőlünk rendelsz, minden vendéged elképzelésének eleget tehetsz ezzel a nagyszerű készítménnyel! Nézz körül nálunk, és add le rendelésed online!

Rendezés: