Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Wella Professionals Blondor

Wella Professionals Blondor: szőke, szőkébb, még szőkébb

A szőke minden árnyalata életre kel a Wella Professionals Blondor termékeinek a használatával. Hagyd, hogy ragyogjon szőkeséged a Wella szőkítő termékeivel!

A szőkének ezernyi árnyalata születhet meg egy ügyes kezű fodrász ecsete alatt. A pezsgő szőkétől a méz szőkén át a platina árnyalatáig rengeteg változatban kelhet életre a szőke szín. A Wella Professionals Blondor lehetővé teszi, hogy minden szőke  árnyalat megszülethessen.

A forradalmi technológia, a speciális összetétel egyszerre eredményez fantasztikus hatékonyságot és kíméletes szőkítést. A hajszálak és a fejbőr sem szenved károsodást, bármilyen technikához ajánljuk a Wella szőkítő termékét.

A világosítás, szőkítés szinte határtalanná válik, a Wella Professionals Blondornak nem okoz gondot több árnyalatnyi világosítás elérése sem. Mindezt a bosszantó sárgulás nélkül tudja megtenni, egyenletesen és ragyogó színeredménnyel.

Szőkének lenni nem kihívás a Wella innovatív szőkítőkrémeivel és szőkítőporaival, ahogyan a szőkeség árnyalatainak váltogatása sem.

Rendezés: