Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Schwarzkopf Hydrowave termékcsalád

Schwarzkopf Hydrowave termékcsalád: dauer egyszerűen!

A Schwarzkopf Hydrowave termékcsalád a dauerolást teszi egyszerűvé és hatékonnyá!

Ismét divatba jött a dauerolt haj, tehát már nem csak az idősebb korosztály választja, hanem a jóval fiatalabbak is! A hullámos, göndör haj mindig is divatos volt, ám a dauer valahogy mégsem vált az elmúlt évtizedekben trendi módszerré annak elérésére. Pedig nem csak ideiglenes, de tartós megoldást is biztosít, éppen ezért a Schwarzkopf termékpalettáján is megjelentek az ehhez szükséges készítmények a Schwarzkopf Hydrowave termékcsalád képében.

A Schwarzkopf Hydrowave termékcsalád olyan termékeket tartalmaz, mint például a dauervíz, vagy a dauer fixáló. E termékek különlegessége, hogy aloe verát tartalmaznak, ami megvédi a hajat, megköti a nedvességet a hajban, ezáltal pedig rugalmasságot ad neki.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a Schwarzkopf Hydrowave termékcsalád iránt, tekintsd meg webáruházunk kínálatát, válassz, majd rendelj mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Rendezés: