Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Hullámosítók/dauer kellékek

Wella hullámosító a tartós, szép fürtökhöz

A frizura ne csak formás, hanem ápolt is legyen! Szerezd be a hullámok és loknik formázásához a Wella hullámosító dauer termékeit!

Az egyenes hajból formázó termékek nélkül nem lehet hullámokat, göndör fürtöket alkotni. Az ilyen termékeknek sajnos a nagy része amellett, hogy nem mindig hatékony, erőteljesen roncsolja is a hajat. A Wella olyan dauervízzel rukkolt elő, ami anélkül formáz, hogy tönkre tenné a hajszálak szerkezetét.

A hullámosító és a göndörítő is több változatban készült el a Wella laboratóriumában. A nehezen kezelhető, a sérülékeny és a festett haj is kaphat kíméletes formázást a Wella dauer kellékek használatával. Rugalmas, formás fürtök készülnek ezekkel a formázókkal, amik hosszú távon kitartanak.

A Wella dauer kellékeinek ott a helye minden fodrászatban, ahol a vendégek frizurájához első számú márkák termékeit szeretnék használni. Az online vásárlás előnyeit kihasználva gyorsan és egyszerűen juthatsz hozzá az új fodrászkellékekhez. Keress minket bizalommal és vásárolj nálunk!

Rendezés: