Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Fizetés, szállítás

VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

Szállítással kapcsolatos információk:

Amennyiben a megrendelés munkanapon délelőtt 11 előtt megérkezik rendszerünkbe, úgy - amennyiben a következő nap munkanap - már Önnél lesz a csomag másnapra, melyet a  csomagszolgálat szállít ki mely ingyenes, ha 25.000 Ft feletti értékben rendelt tőlünk, egyéb esetben 1990Ft.

Szállításunk  utánvéttel,előreutalásal,bankkártyával(a futárnál lévő terminálnál) vehető igénybe, mely súlytól és távolságtól függetlenül fix 1990Ft, 25.000 Ft alatti vásárlás esetén!
A GLS Csomagautomatánál 1050Ft a kiszállítás díja, 25.000 Ft alatti vásárlás esetén!

Házhozszállítást Crystal Nails és MarilyNails termékekre vonatkozóan csak és kizárólag Magyarország területén belül végzünk.

Magyarország területén kívülre történő szállítási díjainról tájékozódjon a Kapcsolati oldalon található elérhetőségek egyikén.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

Fizetési módok: Utánvéttel készpénzben/ Bankkártyával/előre utalásal 

Amennyiben Felek nem állapodnak meg kifejezetten valami másban, a számlákat legkésőbb szállítás időpontjában kell kiegyenlíteni.
Késedelem esetén a vevő olyan késedelmi kamatot köteles megfizetni, amelynek összege a Magyar Nemzeti Bank jegybanki alapkamatának kétszerese. A fizetési határidő utolsó napjának elteltével a késedelem figyelmeztetés nélkül is, automatikusan bekövetkezik.
Vevő nem jogosult a webshop üzemeltetőjének követeléseit bármilyen jogalapú, állítólagos ellenigényekkel elszámolni, beszámítani.
Az árak mindig Ft-ban értendők és magukban foglalják a törvényes ÁFÁ-t, valamint az esetleges további adókat.

CÉGADATOK

Cégnév: Pajza Kft.

Adószám: 24097370-2-09

Cégjegyzékszám: 09-09-023544

Cég bejegyzett telephelye: 4024 Debrecen, Kossuth utca 43-47.