Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Wella Sp Balance Scalp

Wella Sp Balance Scalp érzékeny fejbőrre

Égető, viszkető érzés a fejbőrön, gyakran érzed magad rosszul emiatt? Kíméld az érzékeny fejbőrödet, válaszd a Wella Sp Balance Scalp termékeket!

Az érzékeny fejbőr sokakat érintő probléma, ami igen nagy kényelmetlenséggel járhat, különösen akkor, ha ezt a problémát nem veszik figyelembe a samponok, hajápolók kiválasztásakor. Az érzékeny fejbőrre jellemző a viszkető, égető érzés. Ezt az állapotot gyógyszerek, betegségek is előidézhetik.

Nagyon fontos, hogy az érintettek foglalkozzanak az érzékeny fejbőrükkel, és biztosítsák a megfelelő ápolást, mert csak így tudnak megszűnni a kellemetlen tünetek.

A Wella termékei segíthetnek az érzékeny fejbőrön!

A Wella márka igyekszik a legszélesebb vásárlói kört kiszolgálni, így természetes, hogy a kínálatból nem hiányozhatnak az érzékeny fejbőrre használható Wella Sp Balance Scalp termékek. Kímélik a fejbőrt, ezáltal nem válthatnak ki kellemetlen érzetet, használatuk kifejezetten üdítő.
 

Ismerkedj meg a Wella termékeivel, biztosítsd az érzékeny fejbőrödnek a megfelelő ápolást! Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


 

Rendezés: