Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

GHD Termékek

GHD hajvasaló: professzionális hajsimítás minden alkalommal

A GHD hajvasaló a hajsimítás legkorszerűbb eszköze, melynek előnyeit nem csak a fodrászszalonokban, de az otthonokban is érdemes kihasználni!

A hajvasalás  - ha túl magas hőfokon történik - akár azonnal is képes teljesen tönkretenni a hajat, de még az optimális hőfok is igénybe veszi azt. Fontos, hogy a lehető legkíméletesebben végezzük, hiszen így biztosíthatjuk hajunk számára a hosszan tartó egészséges csillogást. A hajápoló szereken túl érdemes egy olyan készüléket is beszerezni, amely óvja a hajat a formázása közben: a GHD hajvasaló tökéletes választás.

A GHD hajvasaló biztonságossá teszi a hajformázást az által, hogy képes a hőfokot az optimális szinten tartani. A készülék használatával egyetlen mozdulat csupán az egyenes hajvég, amelyet a tövétől egészen a hajvégekig megóv a GHD hajvasaló speciális technológiája.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a GHD hajvasaló iránt, rendeld meg webáruházunk kínálatából mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Rendezés: