Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

LONDACOLOR KRÉMHAJFESTÉK

A Londacolor hajfestékek Önnek sem fognak csalódást okozni!

Ahogyan szinte mindenből, úgy hajfestékből is rengeteg megbízhatatlan, rossz minőségű termék található a boltok polcain, amiket érdemes kerülni. Ezek általában nem fedik be jól az eredeti hajszínt, nem tartósak, rosszabb esetben még a hajat is roncsolják. Szerencsére azonban léteznek magas színvonalú termékek is, amelyek nem okoznak csalódást használóiknak. Ezek közé tartoznak a Londacolor hajfestékek is, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálni.

A Londa hajfestékek nagy előnye az akár 100%-os, egyenletes fedés. Fontos, hogy ezek a készítmények krémes állagúak, ennek köszönhetően könnyen felvihetők, csöpögésre nem hajlamosak. Használatuk nagyon egyszerű otthoni körülmények között is, ráadásul egy plusz védőréteget képeznek a hajszálak körül, így ápolják, fényesebbé teszik azt, és nagyon tartós eredményt biztosítanak.

Amennyiben úgy döntött, hogy kipróbálja a Londacolor hajfestékeket, keressen minket bizalommal, és rendeljen kedvére webshopunkból! Ha kérdése van, bátran forduljon munkatársainkhoz!

A Londa hajfestékekről röviden

A Londa története egészen 1880-ig vezethető vissza, de nagy népszerűségre csak az 1920-as években tett szert. A második világháború utáni időszak "kettészakította" a céget; érdekesség, hogy a nyugati ága lett a szintén híres és népszerű Wella. 1990-ben a két márka újra egy céghez került, a Londa hajfestékek pedig azóta is nagy népszerűségnek örvendenek nem csak a volt keleti blokk országaiban, de a világ minden táján is.

Webáruházunk kínálatában is megtalálhatóak a Londa hajfestékek, hiszen méltán keresettek, ugyanis akár 100%-os, egyenletes fedésre is képesek, miközben az áruk meg sem közelíti a professzionális szalonokban használatos termékekét. A Londa hajfestékek krémes állagúak, aminek köszönhetően nem csöpögnek és könnyen felvihetőek a hajra, így otthon is használhatóak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Londa hajfestékei iránt, tekintse meg kínálatunkat, majd rendeljen csupán néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Rendezés: