Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Oxidációs emulziók

L'Oreal Oxidációs emulziókkal a hajfestés tartós és gyönyörű lesz!

A L'Oreal Oxidációs emulziók tartósabbá teszik a hajfestést és segítenek a tökéletes fedés elérésében. Használd Te is, vendégeid legnagyobb örömére! 

Mit várunk egy hajfestéstől? Általában azt, hogy a végeredmény ne csak gyönyörű és egyenletes legyen, hanem tartós is. Szerencsére ma már számtalan magas minőségű festékből lehet válogatni, de a legtökéletesebb eredményre a L'Oreal Oxidációs emulziók használatával számíthatsz. 

Hogy mért érdemes mellette dönteni?

  • mert javítja a fedést,
  • tartósabbá teszi a festést,
  • segít az őszhajszálak eltüntetésében.

A L'Oreal Oxidációs emulziók nélkülözhetetlenek tartós és féltartós hajfestéshez. A készítményeket minden profi fodrásznak ajánljuk, aki a maximumot szeretné nyújtani vendégeinek. Cégünknél néhány kattintással megrendelheted őket, többféle kiszerelésből válogatva. 

Tegyél egy próbát Te is az oxidációs emulziókkal! Ha kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítünk mindenben! 

Wella oxidációs emulzióval élénk és tartós színt kapsz

A színek a színelőhívók segítségével kelnek életre. A Wella oxidációs emulziók ragyogó színeket hívnak elő a hajfestékekből.

A hajfestéshez több ok is vezethet. Az első ősz hajszálak elfedése ugyanúgy lehet cél, mint a régi, megunt hajszín lecserélése vagy egy új stílus felöltése. Senki nem szeretné, ha a hajfestés félresikerülne, hiszen ez nemcsak csalódás, de a szín helyreállítása sem egyszerű.

A Wella oxidációs emulzió a hozzátartozó tartós vagy féltartós hajfestékkel együtt használva élénk színt, kitűnő fedést tud nyújtani, miközben kíméletes a hajszálakkal is. Ügyelj arra, hogy ugyanazt a termékcsaládot válaszd az emulzióból és festékből is. Az előírt arányban keverd össze a kettőt, kövesd a használati utasítást!

A Wella hajfestéshez tervezett termékeinek a használatával minden frizura csodásan élénk színű lesz, ammóniamentes festéknél is. Fess hajat anélkül, hogy fakó, foltos vagy az ígért árnyalattól elütő színt kapnál! Válassz festéket és oxidációs emulziót a hajfestéshez a Wella termékcsaládjából!