Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

L'Oreal

 

L'Oreal Professional termékek: a legjobb, amivel egy fodrász dolgozhat

Egy fodrász nem csupán a kézügyességére támaszkodhat, ha a lehető legjobbat szeretné nyújtani a vendégeinek, hanem az általa használt hajápolási termékekre is. A L'Oreal Professional termékei tökéletesek erre a célra!

L'Oreal Professional termékek hosszú évtizedek fejlesztésének eredményei. A L'Oreal története 1907-ig vezethető vissza, és az alapító, Eugène Schueller legelső produktuma egy hajfesték volt, amit szintén fodrászoknak szánt. Mondhatjuk tehát, hogy a L'Oreal Professional gyakorlatilag több, mint egy évszázados múltra tekint vissza, bár természetesen a céget ekkor még nem így hívták. Manapság már lényegesen szélesebb kínálatból válogathatnak mind a szakemberek, mind azok, akik otthoni hajápoláshoz keresnek megbízható, kiváló minőségű termékeket.

Kínálatunkban Ön is megtalálhatja azokat a L'Oreal Professional termékeket, amelyekre szüksége lehet fodrászszalonja sikeressé tételéhez. Amennyiben kérdése lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Rendezés: