Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Schwarzkopf Fibreplex család

Schwarzkopf Fibreplex: az egészség a festett hajnak is jár!

Schwarzkopf Fibreplex termékcsalád a festett haj egészségéért és szépségéért! Rendeld meg a készítményeket, hogy még többet nyújthass vendégeidnek!

A hajfestés olykor még a legkiválóbb festékekkel is roncsolja a hajat, ám a Schwarzkopf erre a problémára is tudja a megoldást. A Fibreplex termékcsalád együtt alkot egy három lépésből álló hajkötés erősítő rendszert, ami extra védelmet nyújt a hajnak, így azt lényegesen kevésbé viseli meg a festés. A Schwarzkopf Fibreplex termékek alapja az egyedülálló Fibre Bond 4.5 technológia, ami intenzíven ápolja a hajat, erőssé, mégis selymessé varázsolja azt. A festés és szőkítés többé nem jár együtt száraz, töredezett hajvégekkel, sőt, a Fibreplex termékek segítségével fényesebb lesz a haj, mint valaha!

Ismerkedj meg közelebbről a Schwarzkopf Fibreplex termékekkel, melyekkel egyszerre gondoskodhatsz a haj egészségéről és szépségéről! Vendégeid garantáltan értékelni fogják, hogy a Schwarzkopf csúcstechnológiás készítményeit használod, add le rendelésed akár még ma!

Rendezés: