Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Wella Professionals Color Motion

Wella Professionals Color Motion: erős haj, ragyogó színek

Új hajszínt választani nem könnyű, hát még elérni és megtartani azt a bizonyos árnyalatot. A Wella Professionals Color Motion termékcsalád a színekért van!

Hiába a csodás árnyalat, az élettel teli szín és a professzionális termék, ha a festés nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Minden, hajfestéket használó hölgynek örökös kihívást jelent, hogyan lehet minél tovább megőrizni a színek vibrálását. A Wella Professionals Color Motion termékeivel nincs többé dilemma, csak fantasztikus színek, méghozzá hetekig!

A komplett termékskála mindent magába foglal, amire a festett hajnak szüksége van: színvédő sampon, balzsam, hajpakolás. Festés előtt, közben és után is megadja a fejbőrnek, a hajszálaknak a védelmet és a gondoskodást. Nincs többé színfakulás, fakó tincsek, csak ragyogó, hosszan tartó színhatás!

A Wella professzionális termékei minden hajfestést egyszerűbbé tesznek, a színek életét pedig képesek meghosszabbítani. Rendelj a webshopunkból sampont, maszkot, kondicionálót vagy előkezelő terméket és élvezd a színek hosszan tartó, élénk ragyogását!

Rendezés: