Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

L'oréal Serie Expert Metal Detox

Glicoamine molekulát tartalmaz, amely bejut a hajrostok belsejébe és hosszan tartóan semlegesíti a fémrészecskéket, amelyek a haj töredezéséért felelősek. Kifejezetten minden vegyszerrel kezelt hajra tervezték, hogy megakadályozzák a nem kívánt fémek leülepedését a hajon.

L'Oréal Metal Detox nélkül nincs hajfestés

A L'Oréal Metal Detox megtisztítja a tincseket a hajat károsító fémrészecskéktől. A L'Oréal terméke olyan innováció, amire már régóta vártál!

A L'Oréal Metal Detox több éves kutató munka eredménye, amit a márka laboratóriumában fejlesztettek ki. A hajat sajnos roncsolják a környezeti ártalmak, ami ennek eredményeképpen töredezik és sérülékenyebbé válik. A víz, amivel hajat mosol fémrészecskéket tartalmaz és a hajszálakba jutva töredezést idéz elő. A hajfestékek tartósságát is rontja ez a jelenség. A L'Oréal Metal Detox termékek azonban képesek megtisztítani a hajat és erősebbé tenni azt. Ennek köszönhetően a hajfestés eredménye is ragyogóbb, a szín tovább tart.

A L'Oréal Metal Detox termékcsaládban található Glicoamine molekula az az összetevő, ami képes bejutni a hajszálakba és ott megkötni a jelen lévő fémrészecskéket, majd semlegesíteni azokat. Az eredmény? Erősebb haj, lenyűgözőbb hajszín és tartósabb festés. A sampon, a balzsam, a hajmaszk és az előkészítő ápoló használata is a hajfestés első lépései közé tartozik.

Rendezés: