Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Wella Invigo Post Color Service

Wella Invigo Post Color Service: hajfestés hatékonyabban!

A Wella Invigo Post Color Service termékek a haj festés utáni kezelését teszik lehetővé - próbáld ki Te is, hogy többet hozhass ki a hajfestésből!

A Wella Invigo Post Color Service két termékkel áll azok rendelkezésére, akik szeretnék a maximumot kihozni egy egyszerű hajfestésből: az egyik egy festékeltávolító folyadék, a másik pedig egy utólagos kezelést biztosít.

A Wella Invigo Post Color Service festékeltávolító folyadék gyengéden, de hatékonyan tisztítja meg a fejbőrt és az arcot a felesleges hajfesték-maradványoktól. Ehhez nem kell mást tenned, mint felvinni a folyadékot egy vattakorongra, majd letörölnöd a bőrt ott, ahol az festékes lett.

A Wella Invigo Post Color Service utókezelő folyadékot hajfestés után kell alkalmazni; védi a hajat, miközben javítja az eredményt is azáltal, hogy semlegesíti az oxidációs maradványokat, illetve stabilizálja az árnyalatot, ebben pedig segítségére van magas E-vitamin tartalma is.

Ha Wella Invigo Post Color Service termékeket szeretnél vásárolni, tekintsd meg webáruházunk kínálatát, válassz, majd rendelj mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Rendezés: