Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Wella Professionals Fusion termékcsalád

Újjászületett tincsek a Wella Professionals Fusion termékeivel

A Wella Professionals Fusion megadja azt az extra ápolást a hajnak, amire szüksége van. Használd és érezd úgy, mintha minden nap fodrásznál jártál volna!

A hajformázás, a városi levegő, a gyakori hajmosás és a mindennapos hőkezelés sajnos nyomot hagynak a tincseken. Gyorsabban zsírosodik a haj vagy éppen reménytelenül száraz, a frizurát töredezett hajvégek csúfítják el. Szerencsére a Wella Professionals Fusion tudja, hogyan kell visszafordítani a hajszálakat ért károsodást.

A termékskála sampont és kondicionálót, valamint maszkot is tartalmaz, méghozzá olyan összetevőkkel, amik gyengéden, mégis intenzíven képesek regenerálni a haj szerkezetét. A lipidek és selyem aminosavak a hajszálakat egészen belülről építik újjá, megszüntetik a töredezést és erősebb tincseket hoznak létre. Szőkített, festett haj ápolására, erősítésre kifejezetten ajánlott a Wella termékcsaládja.

A Wella Professionals Fusion termékcsalád képes arra, amire egy hétköznapi hajápoló nem. Érezhetően és láthatóan gyönyörű, egészséges hajat varázsol.

Rendezés: