Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Wella Professionals Straight

Wella Professionals Straight, a szuper tartós, egyenes tincsekért

A Wella Professionals Straight szuperereje, hogy megzabolázza az engedetlen tincseket és tartósan képes kiegyenesíteni őket.

Az enyhe hullámokkal csak a baj van? A göndörség helyett szívesen kipróbálnál valami mást? A hajvasalók használatától már kezd tönkremenni a hajad? Nem kell lemondanod az egyenes tincsekről, bátran kipróbálhatsz egy stílusban teljesen eltérő frizurát is. A Wella hajkiegyenesítő krémje képes arra, hogy professzionális kezelést nyújtson a tincseknek.

A Wella Professionals Straight alkalmas arra, hogy a tincseknek tartós simaságot kölcsönözzön. Ehhez nincs másra szükség, csak a krém, majd a neutralizer használatára. A nedves tincsekre felvitt keratin komplex tartalmú készítmények együttesen képesek simítani és fixálni is, majd megőrizni a simító hatást. Kevesebb, mint egy óra alatt teljesen új formát kap a frizura, mindezt pedig hosszan tartó hatás kíséri.

A tökéletesen egyenes tincsek, az egységes frizura, az elegáns megjelenés elérése könnyebb, mint gondolnád. Egyenes tincsek hajvasalás, hajformázás nélkül! Használatát fodrászatoknak ajánljuk.