Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Wella Professionals Elements Renewing

Wella Professionals Elements Renewing: puha, selymes tincsek

Itt van a frizurád új, zöld termékcsaládja, a Wella Professionals Elements Renewing. Neked szól, ha fontosak a tincseid és a természet védelme is.

Sajnos sok hajápoló termék tele van látványos hatású, de hosszú távon mégis káros kemikáliákkal. Szlikon, szulfát, de a parabéneket se hagyjuk ki a sorból. A mentes samponok és balzsamok is képesek ugyanarra a hatásra, amire a mesterséges adalékokkal dúsított termékek. Próbáld ki a Wella Professionals Elements Renewing termékeit és Te is egyet fogsz érteni velünk!

A Wella természetbarát, állatbarát, mentes samponjai és kondicionálói mind csomagolásukban, mind pedig az összetételükben is vonzóak. Hiába a szulfátok hiánya, a sampon mégis habzik, nem okoz gyors zsírosodást, ellenben a sérült, száraz hajat csodásan képes regenerálni. Az eredmény fantasztikusan puha és selymes tincsek, a hajad szinte fellélegzik.

A Wella Professionals Elements Renewing termékek 99% százaléka természetes összetevőkkel segít a haj egészségének és szépségének megőrzésében.

Rendezés: