Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Wella Color Fresh

Színezz és frissíts a Wella Color Fresh termékekkel!

Próbálj ki egy új színt a tartós hajfesték maradandósága nélkül! A  Wella Color Fresh félig tartós hajfesték tíz hajmosásig őrzi meg a színét.

A Wella Color Fresh használata éppen olyan könnyű, mint amennyire egyszerű megválni az így kapott hajszíntől. Akár a meglévő hajszínedet szeretnéd felfrissíteni, akár az eredetitől eltérő árnyalatot kipróbálni, a Wella Color Fresh-ben nem kell majd csalódnod.

A színező vagy félig tartós hajfesték ammóniamentes, alkohol és peroxid nélküli termék, így nem kell feláldoznod a hajad épségét sem a színkalandért. Kíméletesen színez, 30%-ban képes befedni az ősz hajszálakat és gyönyörű színeredménnyel jár a  használata. Szőke és ősz hajhoz ideális választás ez a Wella termék.

A Wella azoknak is tud terméket kínálni, akik az új hajszínt csak kipróbálni szeretnék, hogy aztán el tudják dönteni, hogy megtartsák e azt hosszú távon. A webshopunkból kedvező árakon tudod megvásárolni a kiválasztott Wella terméket. Színezz és fess kiváló minőségű és márkás festékekkel!

Rendezés: