Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

L'OREAL Majirel Hajfesték 50ml

L'Oréal Majirel hajfesték: szín és ápolás

L'Oréal Majirel hajfesték, a szalon minőségű hajfestés kötelező kelléke. A haj nemcsak gyönyörű, de hihetetlenül ápolt is lesz.

Rengetegféle hajfesték kapható, de sajnos az egyes termékek minősége nagyon eltér egymástól. A fodrász szalonokban professzionális termékekkel dolgoznak a szakemberek. Egy hajfestésben profi szakember nem engedheti meg magának, hogy középkategóriás festéket használjon a vendégei haján. A L'Oréal Majirel hajfesték egyértelműen a prémium kategóriát képviseli. Számtalan színárnyalatban elérhető, gyönyörű színeket, tartós fedést ad a hajszálaknak. Ennél is fontosabb talán, hogy a L'Oréal Majirel hajfesték tudja azt, amit a legtöbb, kevésbé megbízható termék nem, ápolja a tincseket.

A L'Oréal Majirel hajfesték titkát a festékben található Incell és Ionéne G molekulák jelentik. Ezek az összetevők olyan hajfestékké teszik a L'Oréal termékét, ami nemcsak tökéletesen fed, hanem a hajat is erősíti egészen a hajvégekig. L'Oréal Majirel hajfesték, gondoskodó színek a L'Oréal-tól!

Rendezés: