Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

L'OREAL LUO Color hajfesték 50ml

L'Oreal LUO Color hajfesték: természetes szépség ősz hajszálak nélkül

A L'Oreal LUO Color hajfesték intenzív árnyalatot ad a hajnak, miközben táplálja is azt, és védelmet is biztosít a számára.

A L'Oreal minden terméke érdemes a figyelmünkre: a L'Oreal LUO Color hajfesték például friss, ragyogó hajszínt és fiatalos hatást biztosít, miközben maximálisan befedi az ősz hajszálakat. Ez a hajfesték képes akár három árnyalattal világosabbá tenni a hajat, miközben kiemeli a haj természetes szépségét, elmélyíti annak tartását, és lágyságot, rugalmasságot ad neki. A L'Oreal LUO Color hajfestéket kizárólag a festékhez kifejlesztett LuoColor színelőhívóval szabad használni, ami a csomagnak nem tartozéka. Fontos, hogy pasztellszínű hajfesték alkalmazása előtt megfelelően ki kell szőkíteni a hajat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a L'Oreal LUO Color hajfestékek iránt, tekintsd meg webáruházunk kínálatát, válassz, majd rendelj mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Rendezés: